Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Παλλήνης

Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Παλλήνης

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Παράταση λειτουργίας των ΚΔΒΜ

Σας ενημερώνουμε πως η λειτουργία των ΚΔΒΜ παρατείνεται έως και τις 29 Φεβρουαρίου 2016. Ο Δήμος Παλλήνης και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν  τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Παλλήνης, στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.
Ως εκ τούτου, παρακαλούμε για την περιοδική ενημέρωσή σας τόσο από την ιστοσελίδα του Δήμου Παλλήνης όσο και από το παρόν blog σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αίτησης για το εκπαιδευτικό έτος 2015-2016 και τη διανομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης προγραμμάτων παρελθουσών εκπαιδευτικών περιόδων.
Για την επιλογή των προγραμμάτων μπορείτε να συμβουλεύεστε και τη διεύθυνση http://www.kdvm.gr/thematikes στην οποία αναφέρονται το περιεχόμενο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που είναι δυνατό να υλοποιηθούν από το ΚΔΒΜ, καθώς και το αντίστοιχο εκπαιδευτικό υλικό.
Υπενθυμίζεται ότι τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.